Nu suntem surprinsi de articolele publicate in presa intrucat nu este prima actiune de acest gen a D-lui. Mugur Ciuvica, personaj care cauta sa ramana cu orice pret in atentia opiniei publice. In sprijinul afirmatiilor noastre, mentionam ca in aprili
Nu suntem surprinsi de articolele publicate in presa intrucat nu este prima actiune de acest gen a D-lui. Mugur Ciuvica, personaj care cauta sa ramana cu orice pret in atentia opiniei publice. In sprijinul afirmatiilor noastre, mentionam ca in aprilie 2004 Dl. Mugur Ciuvica, in calitate de Purtator de cuvant al Actiunii Populare, a avut o incercare similara de denigrare a activitatii Grupului de firme ROMCONSTRUCT si a D-lui. Vasile Turcu.
Contrar deontologiei profesionale, cotidianele au trecut la publicarea materialului asa-zis incriminator fara a solicita si punctul de vedere al societatilor comerciale si persoanelor la care face referire in Comunicat. In cazul in care acest lucru ne va fi solicitat, putem pune la dispozitia mass-media - si nu numai - documente care sa clarifice situatia si sa inlature orice urma de suspiciune cu privire la contractele de executie de lucrari derulate de SC ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA cu institutiile statului, contracte incheiate ca urmare a participarii la licitatii publice organizate in conformitate cu prevederile legislatiei romane in vigoare cu privire la achizitiile publice de lucrari.
Dl. Vasile Turcu este membru in Comitetul Director al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania din 1999 si Vicepresedinte al acestei confederatii apolitice, reprezentative la nivel national, de peste 6 ani.
In aceasta calitate, Dl. Vasile Turcu a fost imputernicit sa reprezinte C.N.I.P.M.M.R. in cateva dintre delegatiile oficiale ale D-lui. Presedinte Ion Iliescu, la fel cum a participat si la delegatiile oficiale ale D-lui. Presedinte Emil Constantinescu sau ale Primilor Ministri ai Romaniei, Dl. Radu Vasile si Dl. Victor Ciorbea, pentru care a primit mandat special, bine definit, pentru a reprezenta patronatul IMM-urilor. Facem precizarea ca din delegatiile oficiale ale Presedintelui Romaniei sau Primului Ministru - indiferent de perioada - au mai facut parte, pe rand, si alti vicepresedinti ai C.N.I.P.M.M.R. alaturi de reprezentantii celorlalte organizatii patronale si Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
In decursul timpului, au avut loc o serie de controale ale organelor abilitate asupra Grupului de Firme Romconstruct, care nu au scos la iveala absolut nici un fel de nereguli cu privire la activitatile desfasurate de societatile membre ale Grupului.
In conditiile unei concurente acerbe pe piata constructiilor, consideram ca este posibil ca Dl. Mugur Ciuvica sa serveasca interesele unei firme concurente, care urmareste discreditarea prin orice mijloace a unei societati comerciale care de cativa ani se mentine pe locuri fruntase in topurile firmelor de constructii si care a facut - inainte de toate - din calitatea lucrarilor executate un scop in sine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.