Curierul National a pierdut un prieten. Haralambie Lerea, constantul nostru colaborator, nu mai este printre noi. Ani la rand generatii de jurnalisti, si nu numai, au beneficiat de bunatatea, gentiletea si experienta lui. Ori de cate ori aveai nevoie
Curierul National a pierdut un prieten. Haralambie Lerea, constantul nostru colaborator, nu mai este printre noi. Ani la rand generatii de jurnalisti, si nu numai, au beneficiat de bunatatea, gentiletea si experienta lui. Ori de cate ori aveai nevoie de Nea Lerea, cum obisnuiam noi sa-i spunem, niciodata nu a spus nu. Suntem siguri ca nici nu cunostea acest cuvant. Din pacate, nici nu am avut timp sa-i multumim. Suntem alaturi de familia indoliata iar amintirea lui va dainui in sufletele noastre. Duminica, 4 septembrie, ora 9,30, la Cimitirul Evreiesc, de rit spaniol, va fi ultima ocazie sa-l salutam pe publicistul si, mai ales, omul Haralambie Lerea. Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.