Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat ieri ca reprezentantii Uniunii au "temeri foarte serioase" in ceea ce priveste majorarea TVA. Marko Bela a declarat ca, pana la acest moment, Uniunea nu a fost consultata in privinta majorarii TVA si ca nu au exis
Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat ieri ca reprezentantii Uniunii au "temeri foarte serioase" in ceea ce priveste majorarea TVA. Marko Bela a declarat ca, pana la acest moment, Uniunea nu a fost consultata in privinta majorarii TVA si ca nu au existat nici dezbateri in interiorul coalitiei pe acest subiect. "Am avut discutii in interiorul Uniunii si noi avem temeri foarte serioase in ceea ce priveste marirea TVA, fiindca ne temem ca va avea un efect generator de inflatie sau alte efecte nefaste", a aratat Marko Bela. El a precizat ca pozitia UDMR in aceasta problema este "mai nuantata". "Nu am spus ca trebuie marit cu orice pret sau ca nu trebuie marit nici cum. Am specificat ca avem nevoie de majorari pentru buget, dar trebuie vazut cum putem evita o majorare a inflatiei", a precizat Bela. Vicepresedintele liberal, Dan Radu Rusanu, a anuntat, saptamana trecuta, majorarea TVA de la 19% la 22%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.