Un ofiter din Brigada de Lupta Antitero a Serviciului Roman de Informatii (SRI) a fost ranit ieri, la Constanta, in urma unui accident, petrecut in timpul unui antrenament care se desfasura in dana de pasageri a Portului. Razvan Penciu, in varsta de
Un ofiter din Brigada de Lupta Antitero a Serviciului Roman de Informatii (SRI) a fost ranit ieri, la Constanta, in urma unui accident, petrecut in timpul unui antrenament care se desfasura in dana de pasageri a Portului. Razvan Penciu, in varsta de 34 de ani, a incercat sa dezamorseze o "grenada de consternare", dar aceasta i-a explodat in mana dreapta. Ofiterul a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde medicii de garda au constatat ca acesta a suferit grave leziuni la trei dintre degetele mainii drepte. In momentul aducerii la spital, luptatorii de la antitero au blocat cateva minute accesul civililor pe holurile Unitatii de Primiri Urgente, creand confuzie in randul celorlalti pacienti. Dupa ce a primit ingrijiri la unitatea medicala constanteana, Penciu a fost transferat la Spitalul Militar Central din Bucuresti. Referindu-se la incident, purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru, a declarat ca grenada nu a functionat bine, aceasta fiind cauza pentru care a si explodat. (Cristian CEALERA, ZIUA de Constanta)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.