Cladirea in care Senatul si-a desfasurat pana in prezent activitatea va fi transferata in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) si va deveni noul sediu al acestei institutii. Masura a fost aprobata de Guvern, care a considerat
Cladirea in care Senatul si-a desfasurat pana in prezent activitatea va fi transferata in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) si va deveni noul sediu al acestei institutii. Masura a fost aprobata de Guvern, care a considerat ca actuala locatie a ministerului dispune de spatii insuficiente, dintre care o parte nu pot fi folosite ca birouri. Conform unei hotarari aprobate in sedinta de joi a Executivului, imobilul respectiv va fi transmis, cu titlu gratuit, din administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" si a Senatului in administrarea MAI.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.