Gina Ivascu s-a gandit sa le dea o pauza vedetelor pana pe 19 septembrie. Realizatoarea emisiunii "Verissimo" a plecat de ieri in vacanta. Desi Gina va lipsi doua saptamani, vedetele nu sunt scutite de griji. Ele vor afla in fiecare dimineata, de la
Gina Ivascu s-a gandit sa le dea o pauza vedetelor pana pe 19 septembrie. Realizatoarea emisiunii "Verissimo" a plecat de ieri in vacanta. Desi Gina va lipsi doua saptamani, vedetele nu sunt scutite de griji. Ele vor afla in fiecare dimineata, de la "Verissimo" - best off, cu ce alta vedeta din show-bizz-ul autohton ar putea face casa buna. Nu vor lipsi nici transformarile fizice ale vedetelor, rubrica speciala creata de echipa Ginei. Gina si logodnicul ei Alexandru si-au propus sa uite pentru doua saptamani de plaiurile mioritice si sa viziteze Bulgaria si Grecia. Cei doi indragostiti vor vizita Sofia, capitala unde a copilarit Alexandru pe parcursul mandatului de ambasador al tatalui sau si se vor stabili in Grecia, in statiunea Halkidiki. Gina nu a avut vacanta in aceasta vara, asa incat va profita la maxim de soarele Greciei pentru a se bronza.
Alexandru nu va scapa nici in vacanta de pasiunea pentru cumparaturi a viitoarei lui sotii. Ei vor da o raita prin magazinele din Grecia in cautarea verighetelor, neaparat o combinatie de aur alb si galben, pentru ca vedeta noastra "e pretioasa si-i scoate peri albi iubitului", dupa cum recunoaste chiar ea. Vacanta va continua si in Romania, la munte, pentru ca cei doi sunt decisi sa se bucure din plin de ultima vacanta ca iubiti. Anul viitor vor pleca deja in luna de miere, imediat dupa nunta, dupa cum precizeaza Gina nerabdatoare. Din toamna, "Verissimo" va reveni cu o editie speciala vinerea, in care vedetele autohtone din muzica se vor intrece in a-si interpreta melodiile unii altora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.