Persoanele fizice care au avut depozite la Banca Turco-Romana, institutie de credit in faliment, isi pot incasa compensatiile ce li se cuvin pana la 27 octombrie, se arata intr-un comunicat al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (F
Persoanele fizice care au avut depozite la Banca Turco-Romana, institutie de credit in faliment, isi pot incasa compensatiile ce li se cuvin pana la 27 octombrie, se arata intr-un comunicat al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDSB).
Totodata, FGDBS anunta ca deponentii Bancii Columna pot ridica sumele ce le revin pana la 25 mai 2006. Pana la termenele amintite, deponentii se vor prezenta la sediul FGDBS cu o cerere in care sa mentioneze datele de identificare ale titularului depozitului (nume, prenume, serie si numar act de identitate, codul numeric personal, adresa). La cerere se va anexa o copie xerox dupa actul de identitate. Daca titularul de depozit nu se poate prezenta la sediul Fondului, plata compensatiei se poate efectua si prin mandat postal, cu deducerea din suma a cheltuielilor postale. Beneficiarul sumei poate transmite cererea prin posta, caz in care este necesar sa se mentioneze un numar de telefon de contact pentru cazul in care datele din listele de plata nu permit identificarea corecta a persoanei. In cazul in care titularul depozitului este reprezentat de un imputernicit sau mostenitor, se vor anexa suplimentar copii dupa actele celui care face cererea si actele care atesta calitatea de reprezentant (procura speciala, certificat de mostenitor etc). (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.