"Nu am venit in fata dumneavoasta nici sa tin discursuri de imagine, nici sa lansez teme mediatice de senzatie din plenul Parlamentului, cum au facut-o altii (...) Europa ne-a avertizat in nenumarate randuri ca nu putem accede in familia europeana da
"Nu am venit in fata dumneavoasta nici sa tin discursuri de imagine, nici sa lansez teme mediatice de senzatie din plenul Parlamentului, cum au facut-o altii (...) Europa ne-a avertizat in nenumarate randuri ca nu putem accede in familia europeana daca nu ne reformam Justitia si asiguram desfasurarea unei lupte serioase impotriva coruptiei. Stiu ca si sub acest aspect toata clasa politica romaneasca este de acord. Cu toti am militat pentru reformarea Justitiei, indiferent ca a fost vorba despre Alianta PNL-PD sau despre PSD, UDMR, PC, PRM (...) Doresc sa va exprim preocuparea mea si a Guvernului fata de intarzierea aparuta in adoptarea legii privind infiintarea ANI. Este cunoscut ca aceste intarzieri au aparut datorita interferentei altor subiecte politice care au acaparat intreaga atentie din ultima vreme".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.