O banda formata din 12 romani si un portughez, specializata in jafuri si proxenetism, a fost anihilata de Politia Nationala din Spania.
Suspectii au fost arestati, dupa ce au fost descoperiti in cartierul Alcala de Henares (la periferia Madri
O banda formata din 12 romani si un portughez, specializata in jafuri si proxenetism, a fost anihilata de Politia Nationala din Spania.
Suspectii au fost arestati, dupa ce au fost descoperiti in cartierul Alcala de Henares (la periferia Madridului) si in Guadalajara.
Cei 12 cetateni romani si un portughez, banuiti de comiterea infractiunilor de jaf si proxenetism, erau urmariti de mai multe luni de autoritati, transmite cotidianul La Opinion. In urma operatiunii, politia a reusit sa recupereze mai multe dintre bunurile sustrase de hoti, printre care si trei autoturisme, telefoane mobile, bani si bijuterii. Mai multe pasapoarte false sau alte documente au fost confiscate de la persoanele pe care infractorii le obligau sa se prostitueze.
Ancheta politiei a fost demarata in februarie, cand politistii, sesizati in urma unui apel telefonic anonim, au eliberat doua femei care erau sechestrate intr-un apartament din Alcala de Henares. Incepand de la acea data, anchetatorii au lucrat pe mai multe piste care, in cele din urma, au avut drept consecinta descoperirea faptasilor.
Banda - formata in majoritate din cetateni romani - obtinea profituri nu numai din furturi, ci si din proxenetism. Numeroase femei, majoritatea romance, printre care si minore, erau aduse in mod ilegal in Spania, unde, ulterior, erau obligate sa se prostitueze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.