Ministrul Economiei, Codrut Seres, se pronunta impotriva introducerii abonamentului la energie termica, intrucat exista categorii de consumatori necontorizate. "Ministrul Economiei considera ca lipsa contorizarii tuturor consumatorilor de energie ter
Ministrul Economiei, Codrut Seres, se pronunta impotriva introducerii abonamentului la energie termica, intrucat exista categorii de consumatori necontorizate. "Ministrul Economiei considera ca lipsa contorizarii tuturor consumatorilor de energie termica nu permite introducerea abonamentului la aceasta utilitate.
Ministrul (...) apreciaza ca aparitia sistemului binomial la acest tip de energie nu trebuie sa creasca valoarea facturii la consumatorul final", arata un comunicat al institutiei.
Potrivit unui cotidian central, autoritatile intentioneaza sa introduca abonamentul la energia termica, a carui valoare s-ar situa la 15-20 la suta din pretul gigacaloriei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.