Dupa pensionarea comisarului-sef, Iosif Chira, castigator al postului de sef al Serviciului Criminalistic al IJP Salaj a fost desemnat subcomisarul Livia Bese, expert criminalist. Potrivit unor surse din cadrul inspectoratului, la concurs s-a mai ins
Dupa pensionarea comisarului-sef, Iosif Chira, castigator al postului de sef al Serviciului Criminalistic al IJP Salaj a fost desemnat subcomisarul Livia Bese, expert criminalist. Potrivit unor surse din cadrul inspectoratului, la concurs s-a mai inscris subcomisarul Dorin Parau, si el expert criminalist, dar castigatorul a fost tanara de 33 de ani.
Serviciul condus de Livia Bese va avea in componenta Biroul de investigare tehnico-stiintifica la locul faptei, Compartimentul expertiza si constatare tehnico-stiintifica si Compartimentul identificari.
Fiind prima femeie-sefa din tara a unui astfel de serviciu, Livia Bese va avea in subordine doi ofiteri si 14 agenti, dar si alte doua colege cu functii similare in cadrul Inspectoratului Salaj, comisarii Corina Nicolae - sef Serviciu cabinet si Gabriela Danciu - sef Serviciu Cercetari Penale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.