Sediul Banc Post din Arad a fost cuprins de flacari, miercuri noapte, mai multe documente si computere fiind facute scrum. Cauza probabila a incendiului a fost, se pare, un scurtcircuit produs la o priza suprasolicitata. In jurul orei 3.00, un locata
Sediul Banc Post din Arad a fost cuprins de flacari, miercuri noapte, mai multe documente si computere fiind facute scrum. Cauza probabila a incendiului a fost, se pare, un scurtcircuit produs la o priza suprasolicitata. In jurul orei 3.00, un locatar dintr-un bloc aflat in apropierea bancii a observat fumul dens care iesea din cladire si a alarmat pompierii, care au intervenit imediat cu doua autospeciale. Scurtcircuitul s-a produs la o priza in care erau conectate patru computere si un aparat de clima. Scanteile au aprins documente aflate pe birouri, iar focul a cuprins o incapere intreaga. Reprezentantii bancii spun ca unitatea nu va fi inchisa publicului si au afirmat ca documentele care au ars in incendiu nu erau de arhiva, iar acest lucru nu va afecta relatia cu clientii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.