Combinatul de fire sintetice Moldosin Vaslui ramane in continuare inchis din cauza lipsei materiei prime si a deconectarii de la reteaua de alimentare cu energie electrica, desi fabrica trebuia sa-si reia activitatea de la sfarsitul acestei luni. Tot
Combinatul de fire sintetice Moldosin Vaslui ramane in continuare inchis din cauza lipsei materiei prime si a deconectarii de la reteaua de alimentare cu energie electrica, desi fabrica trebuia sa-si reia activitatea de la sfarsitul acestei luni. Toti cei 450 de salariati ai socieatii au fost trimisi in concediu de odihna la sfarsitul lunii iulie, o data cu oprirea furnizarii energiei electrice de catre Sucursala de Distributie si Furnizare a Energiei (SDFEE) Vaslui, ca urmare a nerespectarii graficului de reesalonare a datoriilor.
Potrivit purtatorului de cuvant al SDFEE Vaslui, Maricela Tabusca, pana in cursul zilei de miercuri, nici un reprezentant din conducerea Moldosin SA nu si-a exprimat intentia de a purta noi negocieri privind plata facturilor restante la energia electrica in vederea reconectarii la retea. "Din 27 iulie, data la care au fost deconectati, cei de la Moldosin nu au mai facut nici un demers catre noi prin care sa-si exprime intentia de a fi realimentati", a precizat Maricela Tabusca. In prezent, valoarea totala a datoriilor catre Electrica Moldova a SC Moldosin SA Vaslui se ridica la 10,8 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.