Inspectoratul de Stat in Constructii Suceava verifica starea tehnica a mai multor poduri rutiere din judet afectate de inundatii, urmand sa stabileasca daca se impune restrictionarea traficului greu sau chiar inchiderea acestora pentru autovehiculele
Inspectoratul de Stat in Constructii Suceava verifica starea tehnica a mai multor poduri rutiere din judet afectate de inundatii, urmand sa stabileasca daca se impune restrictionarea traficului greu sau chiar inchiderea acestora pentru autovehiculele de mare tonaj.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat, joi, ca va fi verificata in special starea tehnica a podului din cartierul sucevean Itcani, de peste raul Suceava, pe drumul european E 85, a podului peste raul Moldovita, din comuna Vama, situat pe drumul european E 576, si a podului rutier din comuna Sadova, pe drumul national 17 A. El a precizat ca in functie de aceste expertize tehnice se va stabili daca circulatia pe aceste poduri va fi restrictionata pentru traficul greu sau daca se impune inchiderea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj. In cazul in care se impune una dintre cele doua variante, cei de la Drumuri Nationale trebuie sa stabileasca variante ocolitoare pentru autovehiculele grele, conform lui Baisanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.