Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Impact S.A. le-a oferit acestora consultanta financiara si juridica orientata spre a gasi noi solutii de finantare a constructiilor. In urma acestor acorduri de refinantare, Impact a realizat transferul de p
Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Impact S.A. le-a oferit acestora consultanta financiara si juridica orientata spre a gasi noi solutii de finantare a constructiilor. In urma acestor acorduri de refinantare, Impact a realizat transferul de proprietate asupra terenului si al contractului de executie, se arata intr-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti. Ca urmare, 51% dintre clientii Impact S.A. care au avut ca finantator firma MTS Leasing au semnat noi contracte de executie avand ca obiect continuarea constructiei. Un procent de inca 35% si-au exprimat optiunea de a continua investitia alaturi de compania Impact S.A., aflandu-se in negocieri avansate cu banci sau societati de credit imobiliar. Acestia isi vor definitiva pozitia pana cel tarziu la data de 10.09.2005.
Astfel, peste 85% dintre clientii Impact pot continua investitiile care au fost finantate de MTS Leasing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.