Ieri ne-a contactat la redactie o cititoare care dupa o tamponare banala - in fond - a zgariat o masina parcata si a ramas fara carnet de conducere pentru trei luni. In plus, ca supliment, a primit si o amenda de 100 de lei noi platibila in "48 de or
Ieri ne-a contactat la redactie o cititoare care dupa o tamponare banala - in fond - a zgariat o masina parcata si a ramas fara carnet de conducere pentru trei luni. In plus, ca supliment, a primit si o amenda de 100 de lei noi platibila in "48 de ore", cum scrie in procesul-verbal. Deci doua pedepse pentru o singura contraventie. In procesul-verbal se spune ca permisul a fost ridicat pentru ca cititoarea nu s-a prezentat la politie in termenul legal, adica in maximum 48 de ore de la producerea accidentului. Buuun.
Partea buna este ca agentul care a constatat, pe nume Snagoveanu Nicolae (in treacat fie spus, politistul nu si-a trecut in document gradul, asa cum este legal, ci numai o eventuala functie - Sef Br.), care a intocmit un proces-verbal plin de stersaturi sau ilegalitati. Adica omul a schimbat data producerii accidentului, stergand grosolan data initiala. Nu stim din ce motive, dar a facut-o!
Doi. La rubrica celui de-al doilea conducator auto nu sunt trecute datele persoanale. Nici Codul Numeric Personal, nici adresa. Daca nu le-a avut la indemana, il anuntam ca i le putem furniza noi... In fine, politistul purtator al ecusonului 502 nu a scris si avariile constatate la masina lovita de cititoarea noastra. La rubrica respectiva scrie numai "conform A.R. seria AU nr 0379697 din 26. 08.05"... Speram ca sefii lui 502 Snagoveanu (ca nu stim gradul, dupa cum am spus) nu vor sta cu mainile in san.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.