Sotul fostului consilier de la Cotroceni urma sa dea lamuriri despre timbrele false aplicate pe tigarile pe care le-a vandut. Omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostului consilier prezidential, Stana Anghelescu, are, din nou, probleme cu legea
Sotul fostului consilier de la Cotroceni urma sa dea lamuriri despre timbrele false aplicate pe tigarile pe care le-a vandut. Omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostului consilier prezidential, Stana Anghelescu, are, din nou, probleme cu legea. El nu a venit, ieri, la Politia Capitalei, unde a fost citat pentru audieri si, daca nu va tine cont nici de invitatia de azi, risca sa fie dat in urmarire. Politistii bucuresteni si comisarii de la Garda Financiara au declansat un amplu control la firma SC Delfinul Prod Com SRL si depozitele conduse de Florian Anghelescu, dupa ce au fost gasite 800.0000 de pachete de tigari avand aplicate timbre false. Cu toate ca a fost chemat pentru interogatoriu la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Politia Capitalei, afaceristul nu a binevoit sa apara. Anchetatorii spun ca ii vor trimite o alta instiintare si, daca nu va da curs nici acesteia, il vor pune in urmarire. Anghelescu este acuzat de infractiuni la Legea nr. 241/2005 privind prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. Verificarile declansate de politisti si comisarii de la Garda Financiara la SC Delfinul Prod Com SRL si la doua depozite din Voluntari, patronate de Anghelescu, au dat la iveala faptul ca acesta a comercializat tigari de aproape 15 miliarde lei vechi pe care erau aplicate timbre false.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.