procurorilor. Dupa intrarea Aliantei D.A. la guvernare, dosarele lor ba au fost scoase de la naftalina, cum este cazul controversatelor stenograme, ba au fost redeschise, prin infirmarea solutiilor date initial de anchetatori, ba au ajuns pe la Pa
procurorilor.
Dupa intrarea Aliantei D.A. la guvernare, dosarele lor ba au fost scoase de la naftalina, cum este cazul controversatelor stenograme, ba au fost redeschise, prin infirmarea solutiilor date initial de anchetatori, ba au ajuns pe la Parchet, via Comisia de cercetare a averilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, cum este cazul lui Dan Ioan Popescu.
Abia instalat la sefia PNA, Daniel Morar a dispus redeschiderea mai multor dosare ale unor VIP-uri PSD, partid aflat in opozitie. Daca zilele trecute, a rasuflat informatia despre redeschiderea anchetei in cazul Puwak, ieri, procurorii PNA se pregateau sa dispuna reluarea cercetarilor impotriva lui Adrian Nastase, suspicionat de achizitionarea oneroasa a unui teren in centrul Capitalei.
Aceasta informatie ne-a fost confirmata de mai multe surse din PNA, desi oficial seful PNA, prin Biroul de presa, nu a confirmat. Sursele noastre sustin insa ca la mijloc este vorba doar de o intarziere a recunoasterii redeschiderii dosarului lui Nastase, pentru ca acest lucru sa nu fie perceput ca o "razbunare" la atacul dur al PSD lansat zilele trecute la adresa presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.