Pavilionul Romaniei la Expozitia Mondiala Aichi 2005 Japonia, care se desfasoara in perioada 25 martie - 25 septembrie, a fost vizitat pana acum de un milion si jumatate de vizitatori, participarea tarii noastre la acest eveniment fiind coordonata de
Pavilionul Romaniei la Expozitia Mondiala Aichi 2005 Japonia, care se desfasoara in perioada 25 martie - 25 septembrie, a fost vizitat pana acum de un milion si jumatate de vizitatori, participarea tarii noastre la acest eveniment fiind coordonata de Ministerul Afacerilor Externe.
De la deschiderea Expozitiei Mondiale, Pavilionul Romaniei s-a bucurat de un interes deosebit din partea vizitatorilor niponi si a presei japoneze, care i-a consacrat numeroase aparitii media. Unul din cele mai importante momente ale participarii la EXPO a fost Ziua Romaniei, marcata pe 1 iunie, eveniment la care a participat si o delegatie condusa de presedintele Romaniei, Traian Basescu. Cu aceasta ocazie a avut loc un spectacol ceremonial si un forum de afaceri <>. Spectacolele permanente - de dans contemporan, teatru, muzica populara si clasica - si restaurantul cu specific traditional sunt principalele atractii ale Pavilionului tarii noastre.
Pentru a marca incheierea Expozitiei Mondiale, Pavilionul Romaniei organizeaza in perioada 8-12 septembrie o serie de spectacole si manifestari intitulate <>.
Evenimentele vor avea loc in spatii de spectacole din cadrul EXPO, in Nagoya si Tokyo. Participa cunoscuta soprana de renume mondial Mariana Nicolesco, impreuna cu laureati ai concursului <>, cantaretul la nai Nicolae Voiculet, coregrafa Liliana Iorgulescu, artistul Grigore Lese, ansamblul clujean Camerata Transilvania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.