1 Septembrie 2005

Lectura de un minut

Piata Victoriei. Un tramvai de pe linia 34 care se indrepta spre Gara de Nord s-a rupt in doua chiar inainte de a intra in pasaj, sub privirile inmarmurite ale trecatorilor. ingroziti, calatorii care au avut ghinionul sa se afle in "tramvaiul groazei
Piata Victoriei. Un tramvai de pe linia 34 care se indrepta spre Gara de Nord s-a rupt in doua chiar inainte de a intra in pasaj, sub privirile inmarmurite ale trecatorilor. ingroziti, calatorii care au avut ghinionul sa se afle in "tramvaiul groazei" au reusit cu greu sa-si revina dupa spaima trasa. Oficialii Regiei bucurestene de transport sustin ca accidentul a avut loc din cauza unei defectiuni la boghiu sau la macaz. "O comisie analizeaza cauzele producerii accidentului. Important este ca nu au fost victime printre calatori sau trecatorii din zona. Din pacate, au fost insa avariate doua alte autovehicule", a declarat Gheorghe Aron, directorul RATB.
Un alt accident, nu la fel de spectaculos, dar, din pacate, soldat cu urmari mult mai grave, s-a produs marti seara, la Piata Universitatii din Bucuresti. Dupa ce a fost acrosata de un autoturism condus de un sofer baut, o Dacia a ajuns pe trotuar si a spulberat o ghereta a RATB in care se aflau doua femei, angajate ale regiei. Victimele au ajuns la spital, cu picioarele rupte.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.