In structurile de Ordine Publica din Politia Romana e jale mare. Deficitul de personal pune mari probleme conducerii institutiei, motiv pentru care, cu acordul ministrului Vasile Blaga, pana la sfarsitul anului, vor trebui angajati 1.492 de ofiteri s
In structurile de Ordine Publica din Politia Romana e jale mare. Deficitul de personal pune mari probleme conducerii institutiei, motiv pentru care, cu acordul ministrului Vasile Blaga, pana la sfarsitul anului, vor trebui angajati 1.492 de ofiteri si agenti, prin recrutare din sursa externa.
Astfel, lipsa cadrelor se va reduce cu 50%, iar patrulele de siguranta publica, care actioneaza in orase si la sate, vor fi suplimentate cu 4.000 de politisti.
Cei care doresc sa faca parte din randul oamenilor legii nu trebuie decat sa se inscrie la concurs, dar e neaparat nevoie sa cunoasca o limba straina cel putin la nivel mediu si sa stie sa utilizeze calculatorul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.