Totul a pornit de la un banal control facut marti de comisari ai Garzii Financiare la standul firmei familiei Anghelescu din Complexul Flora din Voluntari. Ei au gasit pachete de tigari cu timbre false. Prins cu mata in sac, Anghelescu si alti sase
Totul a pornit de la un banal control facut marti de comisari ai Garzii Financiare la standul firmei familiei Anghelescu din Complexul Flora din Voluntari. Ei au gasit pachete de tigari cu timbre false. Prins cu mata in sac, Anghelescu si alti sase angajati de-ai lui i-au dat afara pe comisari, bruscandu-i si injurandu-i. Asa a fost chemata politia.
intre timp fostul apropiat al presedintelui Basescu a incercat sa ascunda marfa care-l incrimina (peste 78.000 de pachete), intr-un alt loc. Transportul a fost interceptat marti seara, in trafic pe sos. Colentina. Ieri, au fost efectuate alte doua perchezitii, una la standul firmei din complexul respectiv, a doua la sediul firmei. Alte 47.000 de pachete de tigari cu timbre false au fost gasite. Citat la politie pentru azi, Anghelescu ar putea sa-si piarda libertatea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.