1 Septembrie 2005de Maria Cora

Lectura sub un minut

Banca elena Alpha Bank a obtinut in prima jumatate a anului un profit net de 225,4 milioane de euro, in crestere fata de nivelul de 210,4 milioane de euro consemnat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat al grupului. Banca a
Banca elena Alpha Bank a obtinut in prima jumatate a anului un profit net de 225,4 milioane de euro, in crestere fata de nivelul de 210,4 milioane de euro consemnat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat al grupului. Banca a continuat in al doilea trimestru sa-si majoreze activele, cele ale clientilor consemnand la finele lunii iunie un avans de 7,7%, fata de anul trecut, pana la 35,6 miliarde de euro. In sud-estul Europei, profitul inainte de plata impozitelor a crescut in intervalul ianuarie-iunie cu 71,6%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 30,2 milioane de euro.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.