Justitia ungara a invalidat licitatia pentru privatizarea Budapest Airport, companie evaluata la aproape 2 miliarde de dolari, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al Tribunalului pentru Munca din Budapesta, "decizia este rezultatul unei plang
Justitia ungara a invalidat licitatia pentru privatizarea Budapest Airport, companie evaluata la aproape 2 miliarde de dolari, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al Tribunalului pentru Munca din Budapesta, "decizia este rezultatul unei plangeri depuse de Consiliul Muncitorilor din cadrul companiei care administreaza aeroportul, potrivit careia a fost incalcat dreptul angajatilor la opinie". Ministerul de Finante a anuntat ca apelul va fi inaintat de catre Agentia de Stat pentru Privatizare si nu va afecta vanzarea, termenul-limita pentru depunerea ofertelor fiind 2 noiembrie. Procesul de privatizare al Budapest Airport ar putea fi incheiat pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.