a depus plangere impotriva deciziei procurorilor de a-l retine pe fiul judecatorului. Marti seara, in cartierul Brazda lui Novac, politistii Sectiei 4 Craiova au gasit un tanar dezbracat complet, care alerga disperat sa se ascunda de privirile tre
a depus plangere impotriva deciziei procurorilor de a-l retine pe fiul judecatorului.
Marti seara, in cartierul Brazda lui Novac, politistii Sectiei 4 Craiova au gasit un tanar dezbracat complet, care alerga disperat sa se ascunda de privirile trecatorilor. Apoi, patrula s-a deplasat in zona pietei, unde se aflau noua indivizi care faceau un scandal monstru, loc in care politistii au aflat ca respectivii il dezbracasera pe Florin Nicolae (17 ani) si il obligasera, in bataie de joc, sa plece acasa gol-pusca, avand doar adidasii in picioare. Printre tinerii care provocasera scandalul se afla si fiul magistratului craiovean Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova.
Ieri dimineata, scandalagiii au ajuns la Sectia 4, fiind cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Acolo sosisera familiile si prietenii celor anchetati, care mai tot timpul au luat legatura cu ei la una din ferestrele sectiei. La un moment dat, s-au imbrancit pentru a lua un pachet de tigari si au spart geamul. Pana in momentul de fata, a fost emisa ordonanta de retinere impotriva lui Iustin Covei (19 ani), al carui avocat a depus plangere motivata de respingere a masurii luate de Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.
Fiul judecatorului de la Curtea de Apel Craiova a devenit celebru in Banie in ultimul an, fiind implicat in accidente rutiere si mai multe incidente violente - a agresat taximetristi, politisti si a injurat ziaristi si procurori. in prezent, Iustin Covei are cinci dosare penale, toate la regimul circulatiei si linistii publice. Soarta lui Iustin este acum in mainile colegilor tatalui sau. Ei trebuie sa decida daca acesta va mai ramane sau nu in arest preventiv.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.