adormire a "tricolorilor". Sexagenarul antrenor a afirmat: "Romania a capatat o anumita stabilitate. in ultima vreme, jocul lor a crescut si sunt convins ca vor fi destul de puternici in meciul cu noi". Pe de alta parte, BrUckner crede ca "si daca
adormire a "tricolorilor". Sexagenarul antrenor a afirmat: "Romania a capatat o anumita stabilitate. in ultima vreme, jocul lor a crescut si sunt convins ca vor fi destul de puternici in meciul cu noi". Pe de alta parte, BrUckner crede ca "si daca obtinem un rezultat bun in partida de la Constanta, ne mai asteapta trei meciuri primejdioase. Chiar sa invingem sambata, tot nu suntem calificati, mai avem de jucat cu Armenia, Olanda si Finlanda". Storsi de efort dupa sedinta de pregatire de ieri, jucatorii s-au referit la meciul cu "tricolorii". Mijlocasul lui Dortmund, Tomas Rosicky, jucator dorit de Arsenal Londra, a comentat: "Vrem sa ne asiguram o lupta finala cu Olanda pentru calificarea la CM 2006. Ne asteptam la un meci greu, nu-i vom subestima pe romani, dar trebuie sa luam macar un punct". Marek Jankulovski a afirmat ca Romania este un rival de luat in seama, cu toate ca are sanse minime de calificare: "Vor beneficia si de sprijinul fanilor galagiosi si, cu siguranta, ne vor pune mari probleme. Cu toate acestea, obiectivul nostru este victoria".

Victorie pentru ei si pentru Nedved

Daca romanii s-au plimbat marti pe faleza, cehii abia se reuneau. in mijlocul polemicii legate de utilizarea sau nefolosirea lui Poborsky si de problemele la gamba ale lui Bolf, ceilalti fotbalisti afisau mine linistite. Polak a mai avut timp de un sarut furat iubitei lui, Grygera si Galasek au avut sedinta de autografe. Desi nu sta prea bine la Dortmund - nu vrea sa-si prelungeasca contractul - Koller a pozat amabil impreuna cu fanii din Japonia. in fine, Lokvenc a adus aminte cu voce tare ca marti este ziua lui Nedved. Ca la o comanda, jucatorii din preajma au inceput sa cante "La multi ani" in cinstea mijlocasului lui Juventus, care implinea 33 de ani. Lokvenc l-a sunat si l-a rugat sa mai cantareasca gandul retragerii definitive din nationala. "Batem la Bucuresti si te convingem noi sa vii", l-a "amenintat" atacantul.

Stau la "Iaki"

Nationala Cehiei, care va fi insotita si de 350 de suporteri, va ajunge maine la Constanta. Daca romanii sunt cazati la "Rex", acolo unde a stat si presedintele ceh Vaclav Klaus la vizita din Romania, adversarii nostri au ales hotelul lui Gica Hagi, "Iaki".

"Nu e "Old Trafford", dar se poate juca"

Speriati ca ar putea juca pe nisip la Constanta, asa cum s-a mai intamplat la Bucuresti, la Romania - Danemarca 2-5, in preliminariile CE 2004, fotbalistii cehi au fost linistiti de Jaroslav Dudl, trimisul lui BrUckner la partida "tricolorilor" cu Andorra: "E drept, nu e ca pe "Old Trafford", iarba e arsa, gazonul - putin denivelat, dar se poate juca la Constanta. Sa nu cautam pete in soare!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.