14 Mai 2005

Lectura de un minut

Liderul PD Radu Berceanu a anuntat ieri care sunt criteriile ce vor sta la baza alegerii parlamentarilor democrati ce vor fi trimisi ca observatori la Parlamentul European. Astfel, cei cinci pedisti trebuie sa faca parte din viitoarea conducere a par
Liderul PD Radu Berceanu a anuntat ieri care sunt criteriile ce vor sta la baza alegerii parlamentarilor democrati ce vor fi trimisi ca observatori la Parlamentul European. Astfel, cei cinci pedisti trebuie sa faca parte din viitoarea conducere a partidului, trebuie sa cunoasca minimum doua limbi straine si sa aiba experienta in politica externa. Berceanu a explicat ca aceste criterii nu se negociaza.


Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a propus ieri trecerea legii minoritatilor prin asumarea de raspundere a Guvernului. Procedura asumarii viza initial pachetul de legi ale proprietatii, al PNL, la care s-a adaugat cel privind reforma in justitie, la cererea PD. Acum, UDMR mareste pachetul legislativ pentru asumarea raspunderii, procedura care exclude dezbaterea proiectelor de lege.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.