"Pentru a demara ofensiva politica, pentru a-si apara imaginea afectata de numeroase atacuri din partea noii puteri, PSD are nevoie in aceste clipe de Ion Iliescu ca de apa si aer", afirma un comunicat al organizatiei Bucuresti a PSD, semnat de vicep
"Pentru a demara ofensiva politica, pentru a-si apara imaginea afectata de numeroase atacuri din partea noii puteri, PSD are nevoie in aceste clipe de Ion Iliescu ca de apa si aer", afirma un comunicat al organizatiei Bucuresti a PSD, semnat de vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu.
De asemenea, Codrin Stefanescu mai precizeaza ca organizatia centrala "trebuie obligatoriu sa-l convinga pe Ion Iliescu sa i se alature, chiar daca va fi nevoita sa-l implore".
In opinia organizatiei din Bucuresti a PSD, "implicarea lui Ion Iliescu poate da peste cap planul Aliantei D.A. privind schimbarea presedintilor celor doua Camere".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.