1 Septembrie 2005

Lectura de un minut

calificari. in ceea ce-l priveste pe Hanescu, acesta a abandonat in setul patru al meciului cu Albert Montanes. Atunci, spaniolul conducea cu 6-4, 3-6, 6-3, 2-1. Cauza retragerii a fost umiditatea mare (de 88%) care l-a facut sa se deshidrateze f
calificari. in ceea ce-l priveste pe Hanescu, acesta a abandonat in setul patru al meciului cu Albert Montanes. Atunci, spaniolul conducea cu 6-4, 3-6, 6-3, 2-1.
Cauza retragerii a fost umiditatea mare (de 88%) care l-a facut sa se deshidrateze foarte repede si sa nu mai fie in stare sa se miste. "Conditiile de joc au fost total diferite de cele de la New Haven. A fost umiditate foarte mare si lucrul acesta m-a facut sa nu pot respira foarte usor si sa transpir foarte mult, ceea ce mi-a afectat organismul. Nu mai puteam face fata ritmului de joc, practic nu mai aveam nici o sansa sa castig si atunci am preferat sa abandonez", a declarat Victor.
Pavel si Hanescu vor primi cate un punct ATP si cate 15.000 de dolari.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.