vanatoresc in acompaniamentul muzical oferit de taraful Bibescu-Voda. in ceea ce priveste bautura, de aceasta data, regizorul a preferat sa-si aduca de acasa vinul propriu, care ii poarta numele. Tot aici s-a delectat cu muzica interpretata de Adina,
vanatoresc in acompaniamentul muzical oferit de taraful Bibescu-Voda. in ceea ce priveste bautura, de aceasta data, regizorul a preferat sa-si aduca de acasa vinul propriu, care ii poarta numele. Tot aici s-a delectat cu muzica interpretata de Adina, Roxana si Alina, cele trei fete care alcatuiesc trupa feminina Heaven. La iesirea din restaurant, regizorul era asteptat de o multime de cameramani si reporteri, motiv pentru care gazdele de la "Jaristea" au incercat sa-l scoata pe usa din spate. insa si aici a fost imediat inconjurat de presa. Ca sa nu fie filmat, aceleasi gazde au incercat sa-l acopere pe regizor cu ceea ce au gasit la indemana: cateva cearsafuri si fete de masa albe.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.