1 Septembrie 2005

Lectura de un minut

Deputatilor, iar sedinta Biroului de marti seara s-a apropiat de o durata de aproape cinci ore, Coalitia nu a convocat nici o sesiune extraordinara. Din contra. Presedintele Camerei, Adrian Nastase, a convocat sesiunea ordinara, incepand de luni, 5 s
Deputatilor, iar sedinta Biroului de marti seara s-a apropiat de o durata de aproape cinci ore, Coalitia nu a convocat nici o sesiune extraordinara. Din contra. Presedintele Camerei, Adrian Nastase, a convocat sesiunea ordinara, incepand de luni, 5 septembrie, iar cererea lor a ramas in van.
Democratul Cristian Radulescu considera ca presedintele Nastase a facut "un abuz de functie refuzand sa convoace sesiunea extraordinara, desi existau cele 154 de semnaturi necesare", dar spune ca luni se va redeschide problema regulamentului. Surse din Biroul Permanent, insa, spun ca marti seara reprezentantii Coalitiei au batut in retragere, fiindca si-au dat seama ca trebuie, potrivit regulamentului viitor prin care il schimba pe Nastase, sa renunte in favoarea PSD la o functie de vice pentru liderul PSD. Marti seara, spun sursele noastre, nici unul dintre membrii Biroului Permanent nu a vrut sa dea functia proprie pentru a alege un presedinte din Coalitie.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.