desfiintarii lotului.

Antrenorii Belu si Bitang, acuzati dur

"Trebuia sa semnam un nou contract cu federatia, dar s-a tot amanat momentul, pentru ca nu am avut timp sa discutam. Acum, probabil ca nu vom mai incheia nici un c
desfiintarii lotului.

Antrenorii Belu si Bitang, acuzati dur

"Trebuia sa semnam un nou contract cu federatia, dar s-a tot amanat momentul, pentru ca nu am avut timp sa discutam. Acum, probabil ca nu vom mai incheia nici un contract, pentru ca nu vad, in acest moment, ce ne poate oferi federatia. Poate cand se va forma un nou lot ne va interesa un posibil angajament, dar am inteles ca mai dureaza", a declarat, pentru Mediafax, presedintele Ardaf, Octavian Manastireanu. in alta ordinde de idei, Matei Stanei, antrenorul care a pregatit-o timp de 11 ani pe Catalina Ponor, i-a acuzat pe antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang ca au incercat sa distruga gimnastica romaneasca. "Eu am prevazut acest lucru inca de acum 5-6 luni. Dupa Jocurile Olimpice, fetele practic nu s-au pregatit. Acesti doi antrenori, Belu si Bitang, au incercat sa distruga gimnastica romaneasca. FR de Gimnastica nu a fost ferma in deciziile luate si trebuia pus piciorul in prag. Eu zic ca a fost o diversiune pusa la cale chiar de ei", a spus Stanei. "Consider ca asa cum am pregatit-o 11 ani pe Ponor la Constanta, nu vor fi probleme nici de acum inainte. imi doresc ca impreuna cu Ponor sa obtinem rezultate bine la CM din acest an", a incheiat Stanei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.