persoanele din oras - aceasta era situatia ieri in orasul New Orleans, aflat 80% sub ape dupa trecerea uraganului Katrina. "Este ca in centrul Bagdadului", a afirmat Denise Bollinger, o turista care fotografia magazinele jefuite din Cartierul Franc
persoanele din oras - aceasta era situatia ieri in orasul New Orleans, aflat 80% sub ape dupa trecerea uraganului Katrina.
"Este ca in centrul Bagdadului", a afirmat Denise Bollinger, o turista care fotografia magazinele jefuite din Cartierul Francez. Primarul orasului, Ray Nagin, a facut cunoscut faptul ca 80% din New Orleans se afla sub ape, in timp ce nenumarate persoane se gasesc inca pe acoperisurile caselor. Desi bilantul oficial al victimelor este de 120 de morti, autoritatile estimeaza ca acesta ar putea creste la cateva sute pe masura ce echipele de interventie ajung in zonele sinistrate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.