Neobisnuitul record a fost atins de Marius Balaceanu, consilier imobiliar in cadrul unei agentii din Capitala. Aflat la bordul unei Dacii Logan nou-noute, proprietate a firmei, acesta s-a oprit zilele trecute sa alimenteze de la statia Fix Oil, situa
Neobisnuitul record a fost atins de Marius Balaceanu, consilier imobiliar in cadrul unei agentii din Capitala. Aflat la bordul unei Dacii Logan nou-noute, proprietate a firmei, acesta s-a oprit zilele trecute sa alimenteze de la statia Fix Oil, situata la intersectia dintre Calea 13 Septembrie si strada Petre Ispirescu. "Computerul de bord imi arata ca mai pot parcurge 75 de kilometri. Deci mai aveam aproximativ 7 litri in rezervor. Am facut plinul si pompa s-a oprit la aproape 56 de litri. Nu mi-am dat seama pe moment, ca altfel le ceream socoteala. Abia cand am ajuns la firma am constatat impreuna cu colegii mei ca ceva este in neregula. Ei nu si-au dat seama pana acum pentru ca n-au facut niciodata plinul. Abia acum realizez cat ne-au furat de-a lungul timpului", spune Marius Balaceanu. Contactati de Libertatea, reprezentantii Fix Oil sustin ca pompele benzinariei din Calea 13 Septembrie nu au nici un fel de probleme si inregistreaza corect cantitatea de combustibil varsata in rezervor. "Am mai avut cel putin 4-5 cazuri cu Dacia Logan in care clientii alimentau mai mult decat capacitatea rezervorului. E o problema cu aceste masini. Un client a pus chiar 70 de litri intr-un Logan", ne-a declarat Razvan Bolocan, responsabilul statiei. Afirmatiile acestuia sunt contrazise insa cu fermitate de oficialii de la Automobile Dacia. "Capacitatea rezervorului de la modelul Dacia Logan este de 50 de litri si are o marja de flexibilitate de 4%. Deci, ar putea intra maximum 52 de litri, lucru nerecomandat", spune Silviu Sepciu, purtator de cuvant Dacia-Renault.

"Vom verifica pompele"

Revoltat de situatie, tanarul pagubit a inaintat o reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor. "Pana acum n-am avut astfel de cazuri. O sa verificam statia de benzina si, in cazul in care vom gasi nereguli, vom aplica sanctiunile legale. in aceste cazuri, controlul se efectueaza impreuna cu Biroul de Metrologie Legala", ne-a precizat Constantin Cerbulescu, directorul OPC Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.