Scoala si distractie pentru tinerii social-democrati. Astazi debuteaza Scoala de vara a TSD, reuniune care va tine pana vineri si va contine nenumarate intalniri cu lideri ai partidului, jurnalisti si analisti, conferinte si workshop-uri, dar si dist
Scoala si distractie pentru tinerii social-democrati. Astazi debuteaza Scoala de vara a TSD, reuniune care va tine pana vineri si va contine nenumarate intalniri cu lideri ai partidului, jurnalisti si analisti, conferinte si workshop-uri, dar si distractie.
Chiar asta-seara, tesedistii se vor intalni la o petrecere cu "tovaraseasca", la care juniorii PSD-ului vor veni imbracati conform tematicii si vor primi, de asemenea, distinctii "tovarasesti". Nu e prima oara cand au o asemenea initiativa, la un congres TSD, membrii acestui for venind imbracati cu cravate rosii ca de pionier. De altfel, ei sunt primii care au adoptat culoarea rosie pentru organizatie, de-abia de curand si seniorii PSD anuntand ca vor folosi si ei pentru sigla aceasta culoare a Internationalei Socialiste. Tesedistii vor avea parte de relaxare si maine seara, cand urmeaza sa aiba un meci de fotbal cu seniorii, la acestia fiind anuntat titular si, probabil capitan, presedintele Mircea Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.