Compania Chais din Cluj-Napoca va investi pana in 2007 circa 1,2 milioane de euro pentru consolidarea lantului de supermarket-uri Diamarket in localitate, urmatorul pas fiind extinderea retelei si in alte orase din Transilvania. "Planurile pe termen
Compania Chais din Cluj-Napoca va investi pana in 2007 circa 1,2 milioane de euro pentru consolidarea lantului de supermarket-uri Diamarket in localitate, urmatorul pas fiind extinderea retelei si in alte orase din Transilvania. "Planurile pe termen mediu prevad atingerea nivelului de sase magazine in Cluj-Napoca, in conditiile in care joi va fi inaugurata a doua unitate. Investitia pentru un supermarket Diamarket se ridica la circa 300.000 de euro", a declarat, ieri, directorul general al Chais, Florin Chis. Primul centru Diamarket a fost deschis in 2003, in cadrul Sora Shopping Center, iar noul magazin este situat la parterul complexului comercial Big din Cartierul Manastur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.