Ieri a fost reluata tranzactionarea actiunilor Societatii Oltchim Ramnicu Valcea, dupa ce acestea fusesera oprite in sedinta de luni. Reluarea a fost datorata solutionarii litigiului dintre companie si SIF Oltenia, Tribunalul Valcea pronuntandu-se in
Ieri a fost reluata tranzactionarea actiunilor Societatii Oltchim Ramnicu Valcea, dupa ce acestea fusesera oprite in sedinta de luni. Reluarea a fost datorata solutionarii litigiului dintre companie si SIF Oltenia, Tribunalul Valcea pronuntandu-se in favoarea Societatii de Investitii Financiare, care obtine astfel suspendarea executarii unei hotarari a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Societatii Oltchim datand din anul 2003. La inchiderea sedintei de ieri, titlurile Oltchim au fost cotate la un pret de referinta de 0,3100 RON, inregistrand o variatie pozitiva de 1,61 procente, valoarea totala a tranzactiilor cu actiuni Oltchim fiind de 22.114,50 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.