Ministerul Culturii si Cultelor va demara, astazi, Programul national pentru achizitia de carti si reviste culturale pentru bibliotecile publice. In incercarea de a evita situatia din anii trecuti, cand conflictele de interese si-au pus amprenta asup
Ministerul Culturii si Cultelor va demara, astazi, Programul national pentru achizitia de carti si reviste culturale pentru bibliotecile publice. In incercarea de a evita situatia din anii trecuti, cand conflictele de interese si-au pus amprenta asupra programului, noua echipa de la minister a cerut membrilor Comisiei de achizitii de carte sa semneze declaratii de impartialitate. Pentru editia din acest an a programului, la care s-au inscris 24 de reviste si 131 de edituri, ministerul va aloca zece miliarde. In ceea ce priveste criteriile de acordare a banilor, Mona Musca, fostul ministru al Culturii, spune ca, in acest an, vor fi achizitionate in special: tratate, ghiduri, traduceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.