Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a suspendat procedurile de licitatie pentru asigurarea flotei Tarom in perioada 2005-2006, pana la rezolvarea contestatiei depuse de Astra Asigurari, una din companiile care a achizition
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a suspendat procedurile de licitatie pentru asigurarea flotei Tarom in perioada 2005-2006, pana la rezolvarea contestatiei depuse de Astra Asigurari, una din companiile care a achizitionat caietul de sarcini, fara sa depuna o oferta. "Bursa Romana de Marfuri (BRM) a suspendat licitatia in urma unei adrese transmise de Ministerul Transporturilor catre Tarom, dupa o contestatie depusa la minister de catre compania Astra. Noi am formulat o scrisoare prin care am contestat decizia, intrucat consideram ca este ilegala si incalca regulamentul BRM si prevederile specificate in documentatia licitatiei", au declarat, ieri, surse din cadrul Omniasig.
Omniasig a depus, luni, singura oferta pentru asigurarea Casco aeronave si de raspundere civila la Tarom in perioada 2004-2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.