Un camp din apropierea bisericii catolice din Navodari, intesat cu marijuana, a devenit mana cereasca pentru trei traficanti. Tinerii au cules un kilogram din planta halucinogena si au hotarat sa vanda marfa in Constanta, cerand 1.200 de dolari. Exac
Un camp din apropierea bisericii catolice din Navodari, intesat cu marijuana, a devenit mana cereasca pentru trei traficanti. Tinerii au cules un kilogram din planta halucinogena si au hotarat sa vanda marfa in Constanta, cerand 1.200 de dolari. Exact in momentul in care urma sa se faca tranzactia, politistii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate, insotiti de un procuror, i-au luat pe sus pe cei trei tineri, acuzandu-i de trafic si consum ilicit de droguri. Adrian Cosmin C., 23 de ani, cu antecedente penale, R.A.P., 15 ani, si Silviu B., 23 de ani, toti din Navodari, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, precum si interzicerea unor drepturi. Suspectilor li s-au intocmit dosare penale si in timpul audierilor au recunoscut si chiar au indicat cu precizie locul din care a fost recoltata planta.
Ajunsi in zona respectiva, politistii au cules de pe camp alte 3 kilograme de planta verde care urmeaza sa fie distrusa. Deocamdata, anchetatorii nu au reusit sa afle daca traficantii sunt cei care au plantat marijuana sau, pur si simplu, existau alti complici care se ocupau de acest lucru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.