Peste o suta de persoane sunt cercetate de politistii de la Investigarea Fraudelor pentru savarsirea a 15 fapte de evaziune fiscala, 32 de inselaciuni, 9 abuzuri si neglijenta in serviciu, 2 acte de contrabanda si 16 de coruptie. Controalele intrepri
Peste o suta de persoane sunt cercetate de politistii de la Investigarea Fraudelor pentru savarsirea a 15 fapte de evaziune fiscala, 32 de inselaciuni, 9 abuzuri si neglijenta in serviciu, 2 acte de contrabanda si 16 de coruptie. Controalele intreprinse in ultima saptamana au vizat domeniul proprietatii intelectuale si industriale, in special respectarea conditiilor legale de desfasurare a tranzactiilor de catre agentii economici.
Totodata, s-a actionat si pentru combaterea ilegalitatilor din alimentatie publica si turism, ca si a celor referitoare la reglementarile vamale. Valoarea prejudiciului cauzat se ridica 26.747.456 RON, iar cea a bunurilor confiscate la aproximativ 2.100 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.