Maine va demara, in toate localitatile rurale gorjene, programul de inscriere in Registrul Fermelor si de identificare a parcelelor agricole, actiune initiata de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. ''Programata a se finaliza in
Maine va demara, in toate localitatile rurale gorjene, programul de inscriere in Registrul Fermelor si de identificare a parcelelor agricole, actiune initiata de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. ''Programata a se finaliza in luna martie 2006, actiunea de inscriere in Registrul Fermelor si de identificare a parcelelor agricole va fi urmata de infiintarea de exploatatii agricole cu suprafete de minimum 1 ha, pentru care, cu mai multa usurinta, se vor acorda subventiile destinate acestui sector", a declarat, pentru Rompres, Mihai Corlan, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Gorj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.