Festivalul National al Cantecului si Dansului Popular Romanesc se va desfasura la Palatul Festivalurilor din Mamaia, in perioada 31 august - 2 septembrie, si va cuprinde doua sectiuni: solisti vocali si solisti instrumentali. Radu Comanici, presedint
Festivalul National al Cantecului si Dansului Popular Romanesc se va desfasura la Palatul Festivalurilor din Mamaia, in perioada 31 august - 2 septembrie, si va cuprinde doua sectiuni: solisti vocali si solisti instrumentali. Radu Comanici, presedintele festivalului, a declarat ca la prima sectiune s-au inscris 16 concurenti, iar la cea de-a doua 10 instrumentisti.
Acestia urmeaza sa evolueze in ambele seri de concurs, care vor putea fi urmarite in direct la TVR.
Premiile pentru primii trei clasati au o valoare totala de 6.000 de euro. Comanici a adaugat ca trofeul festivalului, pus la dispozitie de organizatori, este un autoturism Dacia Logan.
Vor mai fi acordate si alte premii: concurentul care se va clasa pe locul I va primi 2.500 de euro, iar cel de pe locul al doilea se va alege cu 2.000 de euro. Locul al treilea va fi rasplatit de organizatori cu 1.500 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.