Fostii taranisti nu vor sa fie colegi in PPE cu democratii si conservatorii romani. Potrivit deputatului conservator Daniela Popa, presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, a pledat in fata popularilor europeni impotriva celor doua partide. "Ciuhandu s-a
Fostii taranisti nu vor sa fie colegi in PPE cu democratii si conservatorii romani. Potrivit deputatului conservator Daniela Popa, presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, a pledat in fata popularilor europeni impotriva celor doua partide. "Ciuhandu s-a dovedit "un bun roman" si a pledat pentru ca PD si PC sa nu fie acceptate, insa UDMR a fost alaturi de noi si ne-a sustinut", a spus Popa.
Biroul Politic al Partidului Popular European va hotari in luna septembrie daca Partidul Conservator si Partidul Democrat i se vor alatura ca membri asociati.
Daniela Popa a precizat ca reprezentantii PD si PC au fost audiati la Bruxelles in cadrul lucrarilor comisiei popularilor europeni.
"Comisia a decis sa recomande Biroului Politic al PPE, care se va intruni pe 19 septembrie, sa supuna la vot acceptarea celor doua partide din Romania cu statut de membru asociat", a afirmat deputatul PC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.