Senatorul Vasile Ion si directorul cotidianului "Romania Libera", Petre Mihai Bacanu, au fost audiati, ieri, de procurori in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. La discutii a fost invitat si Dan Dumitru, fost director de stiri al Primei TV, dar ace
Senatorul Vasile Ion si directorul cotidianului "Romania Libera", Petre Mihai Bacanu, au fost audiati, ieri, de procurori in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak. La discutii a fost invitat si Dan Dumitru, fost director de stiri al Primei TV, dar acesta a lipsit. La iesire tatal jurnalistei Marie-Jeanne Ion, s-a aratat retinut fata de intrebarile jurnalistilor legate de prespusa implicare a lui Mohammad Munaf si a lui Omar Hayssam in cazul rapirii fiicei sale. Mihai Bacanu a facut, insa, referire la intrebarile anchetatorilor legate de imprejurarile trimiterii lui Ovidiu Ohanesian la Bagdad. Astfel, ziarul desemnase o alta persoana, dar aceasta s-a imbolnavit asa ca a fost ales Ohanesian.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.