Bursa Electronica Rasdaq (BER) va relua, vineri, tranzactionarea unui numar de 21 de societati, acesta fiind cel de-al 11-lea grup de emitenti care vor utiliza mecanismul de tranzactionare, de negociere dezvoltat pe platforma ARENA (XMBS) a Bursei de
Bursa Electronica Rasdaq (BER) va relua, vineri, tranzactionarea unui numar de 21 de societati, acesta fiind cel de-al 11-lea grup de emitenti care vor utiliza mecanismul de tranzactionare, de negociere dezvoltat pe platforma ARENA (XMBS) a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), informeaza RASDAQ.
In prezent, Bursa Electronica RASDAQ utilizeaza sistemul ARENA pentru un numar de 1.202 emitenti, dintre care 120 tranzactioneaza utilizand sistemul de licitatie ARENA-RGBS si 1.082 - sistemul de negociere ARENA-XMBS.
De asemenea, din 31 august, va incepe si tranzactionarea actiunilor emise de Societatea Sinterom Cluj, pe platforma de licitatie ARENA-RGBS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.