Secretarii de stat care s-au remarcat mai ales prin... stat, si care se intampla sa fi somat in posturi-cheie legate de integrarea europeana au mari sanse sa fie concediati. Cel putin asa a anuntat premierul Tariceanu, care a promis ca activitatea se
Secretarii de stat care s-au remarcat mai ales prin... stat, si care se intampla sa fi somat in posturi-cheie legate de integrarea europeana au mari sanse sa fie concediati. Cel putin asa a anuntat premierul Tariceanu, care a promis ca activitatea secretarilor de stat, in principal a celor responsabili cu integrarea, va fi evaluata in urmatoarele zile, urmand ca persoanele cu rezultate nesatisfacatoare sa fie inlocuite. Primul ministru nu a precizat cine va conduce procesul de evaluare si nici care ar urma sa fie criteriile de evaluare pe baza carora se va desfasura "judecata".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.