Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a scapat cu viata, insa cu o fractura grava de sold si cu un picior zdrobit, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Accidentul s-a produs, duminica, pe DN Oradea - Deva, in timp ce fostul deputat PSD se indrepta
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a scapat cu viata, insa cu o fractura grava de sold si cu un picior zdrobit, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Accidentul s-a produs, duminica, pe DN Oradea - Deva, in timp ce fostul deputat PSD se indrepta spre localitatea Nucet, unde urma sa participe la manifestarile prilejuite de ziua orasului. Aflat la volanul unui Renault Megane, inmatriculat la firma unde acesta lucreaza ca director, Bar a vrut sa evite ciocnirea cu un autocamion, insa autoturismul sau a acrosat acostamentul si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. In urma accidentului, masina a fost avariata, iar Mihai Bar a suferit o fractura de sold si o grava lovitura la femur, fiind transportat cu masina unui prieten la Spitalul Clinic Judetean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.