Biroul Permanent al PD a decis, ieri, retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politisti la Radauti, hotararea urmand a fi aprobata de Consiliul National de Coordonare al democratilor. Liderul PD,
Biroul Permanent al PD a decis, ieri, retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politisti la Radauti, hotararea urmand a fi aprobata de Consiliul National de Coordonare al democratilor. Liderul PD, Emil Boc, a precizat ca i-a fost retras sprijinul politic deputatului Olarean pentru prejudiciul de imagine adus partidului, printr-un comportament care nu se incadreaza in limitele comportamentului unui demnitar. Olarean este acuzat de trei politisti ca le-a blocat masina cu care erau in misiune, ca i-ar fi somat sa coboare din masina, sa stea cu mainile ridicate la un gard si sa dea explicatii in legatura cu modul in care au traversat o cale ferata.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.