O fabrica de adezivi si vopsele s-a facut scrum, dupa ce, duminica noaptea, un puternic incendiu a izbucnit in zona unde se aflau depozitate substante inflamabile. Potrivit Politiei Romane, cladirea, situata in comuna prahoveana Ceptura, cu o suprafa
O fabrica de adezivi si vopsele s-a facut scrum, dupa ce, duminica noaptea, un puternic incendiu a izbucnit in zona unde se aflau depozitate substante inflamabile. Potrivit Politiei Romane, cladirea, situata in comuna prahoveana Ceptura, cu o suprafata de 2.400 mp, a ars din temelii, pentru stingerea focului fiind necesara interventia a o suta de pompieri. In zona s-au deplasat cinci echipaje de Politie si 17 autospeciale de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova. Flacarile care s-au extins cu repeziciune au cuprins si cativa copaci din apropiere. Preventiv, mai multe autospeciale au ramas in zona si dupa stingerea focului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.